Фирма ГРАБКО е създадена през 2005 г. и е един от дистрибуторите за България на американската компания GRACO – световен лидер в областта на боядисващата техника. Ние предлагаме машини за боядисване, нанасяне на шпакловъчни разтвори, специални и изолационни покрития, лакови покрития на мебели, метални повърхности, нанасяне на полиуретани, анти корозионни покрития, пожарозащитни бои, хидро и топло изолация.

От нас можете да купите както машини за полагане на латекс, фасаген, различни видове мазилки, шпакловки, бои, грунд, битум, полиуретан и лакове, така и широка гама от машини за полагане на хоризонтална пътна маркировка и маркировка върху затревени спортни терени. 

Със своята дейност ГРАБКО ООД се стреми висококачественото оборудване на GRACO да  заработи ефективно и на българския пазар. 

Офисът на компанията се намира в град София.ПАРТНЬОРИ

Фирма GRACO е дългогодишен традиционен партньор на KNAUF, чиито продукти се предлагат на българският пазар чрез мрежа от оторизирани дистрибутори. Използването на висококачествените материали на KNAUF е предпоставка за постигане на оптимален резултат при работа с професионалната техника  GRACO.

 

 

 

 

 

 

 

ГРАБКО ООД е дъщерна компания на унгарската фирма RECYCOLOR - лидер в проектирането и внедряването на висококачествена боядисваща техника.